تبلیغات
عینک ریبن اصل ایران ناز: پورتال جامع شامل مطالب جالب، خواندنی، عکس، اس ام اس ... - دستور تهیه فیله مرغ پنیری
 
آخرین مطالب
 
پیوندهای روزانه
دستور تهیه فیله مرغ پنیری



دستور تهیه فیله مرغ پنیری

مواد مورد نیاز :
 فیله مرغ     6 عدد بزرگ
 نمک و فلفل سیاه تازه کوبیده     به مقدار لازم
 کره     90 گرم
 ژامبون مرغ     3 برش ریز ریز شده
سیر     2 حبه پوره شده
پودر خردل     یک دوم ق چ
ادویه مخلوط ، پودر تخم گشنیز     یک ق چ
سس ورستر شایر     یک و یک دوم ق غ
نان تست تازه     یک پیمانه ریز ریز خرد شده
پنیر پارمزان     یک سوم پیمانه رنده شده
جعفری خرد شده     یک و یک دوم قاشق غ

 

آموزش تهیه :
فیله های مرغ را تمیز کنید و بشورید و بعد از خشک کردن کمی بکوبید تا پهن تر شود. سپس نمک و فلفل بزنید و کنار بگذارید.نونهای تست را هم ریز ریز خرد کنید ( حواستون باشه تست نکنید) . دو سوم کره را داخل تابه آب کنید و ژامبونها را با اون تفت بدید اگه ژامبون نداشتید با سوسیس اینکارو بکنید.

 

سپس به ترتیب پودر خردل،ادویه ها؛سس ورستر شایر،نان تازه خرد شده، پنیر پارمزان رنده شده و جعفری خرد شده را اضافه کنید و تمام مواد را مخلوط کنید و کناری بگذارید.

اگه سس ورستر شایر گیرتون نیومد که احتمالا همینه میتونید از سرکه سیرترشی هفت ساله استفاده کنید کلا این سس طعم سرکه میده. یادمه وقتی میخواستم میتلف درست کنم همه جا رو زیرو کردم و این سس گیرم نیومد منم جاش سس سالسا ریختم فکر میکردم طعمش تند ولی تویه مجله آشپزی خوندم که میشه جایگزین از سرکه ترشی استفاده کرد.

 

شاید جاش نباشه اینجا بگم ولی سس ماهی هم مثله این سس گیر نمیاد فقط سوپر مارکتهایی که جنس خارجی میارند شاید از قبل هنوز داشته باشند. سس ماهی “Sous Mahi ” اگه زمانی توی دستور غذایی دیدید همچین سسی هست بدونید اسم سس؛ ماهی هست نه اینکه سس مخصوص ماهی باشه. یه سس خیلی خیلی تند تایلندیه که برای درست کردن ” کیمچی ” هم استفاده میشه.اگه یه روزی دیدید حتما این دو تا سس را بخرید، اینها به همراه سس سویا طعم جدیدی به غذاها میدند که تا حالا ممکنه امتحان نکرده باشید.

 

حالا فیله های مرغ را با باقیمانده کره چرب کنید و در سینی چرب شده مخصوص فر قرار بدید. بعد سطح روی فیله ها رو با مخلوط فوق بپوشانید و روی آنها یه کمی فشار بیارید تا فیله ها پرس شود. سینی را داخل فر گرم شده با حرارت 175 درجه سانتیگراد و در طبقه وسط فر به مدت 20 تا 25 دقیقه قرار بدید.

برای تزئین ظرفتون میتونید روی ظرف را با برگهای اسفناج بچینید و مرغها را روی اون بگذارید و با حلقه های گوجه گیلاسی و بروکسل البته اگه گیر بیاد تزئین کنید.



مرتبط با: آموزش آشپزی ,
می توانید دیدگاه خود را بنویسید
jay6lancaster7.snack.ws سه شنبه 2 خرداد 1396 12:59 ق.ظ
Great website you have here but I was curious if you
knew of any discussion boards that cover the same topics discussed here?
I'd really love to be a part of group where I can get opinions from other
knowledgeable people that share the same interest. If you have any recommendations, please let me know.

Thanks!
BHW جمعه 1 اردیبهشت 1396 06:49 ق.ظ
It's really very complicated in this active life to listen news on TV, thus I only use world wide web for that purpose, and take the
latest information.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
 
 

ابزار هدایت به بالای صفحه